Search

Information

Höglandståg är en modulträff i Nässjö, som riktar sig till en bred publik. Vi har bokat 2st hallar på tillsammans 1400m2. I dessa hallar hoppas vi kunna bygga modelljärnväg i flera skalor, intresse finns än så länge för banor i H0, 1an och N. Vi kommer ge utrymme för både trafikspel och frikörning.

Under lördagen kommer vi ha öppet för publik med syfte att locka nya intresserade till hobbyn. I samband med detta har vi också en marknad där Du förhoppningsvis kan göra något fynd. Då vi har Nässjö Järnvägsmuseum i ryggen så kommer vi att krydda träffen med lite 1:1-skala. Alltså även riktiga tåg!

Övernattningsmöjlighet finns i järnvägsmuséets sovvagnar och finns att tillgå från torsdag eftermiddag till söndag förmiddag. Om du kommer långt ifrån och behöver övernatta t.ex onsdag – torsdag eller söndag – måndag så får ni gärna höra av er så löser vi det också! Frukost ingår i övernattningen och den serveras i Nässjö järnvägsmuséums restaurangvagn ”R2”. Alla kvällar har vi barhäng i R2:an med tåg och modulsnack och det kommer finnas något enkelt att äta för den som är sugen. Duschmöjligheter finns i hallarna. Det finns även möjlighet att ställa upp husbil/husvagn inne på muséets område. Vill man hellre bo på hotell så kan man vända sig till Hotell Högland, ange ”G:504705” vid bokning så får ni rabatt (begränsat antal).

Sista anmälningsdagen med modul är 11/8 och utan modul 31/8. Betalning oss tillhanda senast 2/9.

Fortlöpande information
www.hoglandstag.se
Facebook / nj-modell
Modulsyds forum